24/7 Support (+4) 0371 12 12 72

Acvariul din Barcelona – o expozitie

Acvariul din Barcelona este al doilea obiectiv turistic ca numar annual de vizitatori. Se afla in zona moll d’Espanya del Port Vell, pe malul Marii Mediterane. La Acvariul din Barcelona sunt 35 de bazine care adapostesc peste 11.000 de animale marine si 450 de specii diferite reprezentative pentru Mediterana. Acvariul din Barcelona este considerat una dintre cele mai importante expozitii de animale marine din Europa din cauza colectiei impresionante. Intr-o ora sau doua vizitatorii sunt invitati sa admire animale maritime din emisfera sudica, din Marea Mediterana sau din coloniile de atoli de la Tropice.

Acvariul din Barcelona – specii de animale

Vizitatorii se pot aventura prin tunelul cu rechini, inconjurati fiind de apa si animale acvatice letale. Varietatea de animale marine este foarte mare si de accea Acvariul din Barcelona este un obiectiv turistic perfect pentru a fi vizitat cu familia si copiii. Toate bazinele sunt amenajate astfel incat sa reproduca cat mai bine conditiile naturale in care traiesc animalele expuse. Exista la Acvariul din Barcelona pesti pirania din Amazon, caimani si peste douazeci de specii de pinguini. Copiii pot invata mai multe despre viata marina, oceanografie, pot participa la granirea animalelor marine sau se pot juca intr-un submarin special amenajat pentru ei. Daca va petreceti vacanta in Barcelona, atunci vizitarea acestei metropole oceanice este un lucru ce nu trebuie ratate.

Orar de vizitare

Acvariul din Barcelona se deschide in fiecare zi la 9:30 AM.
Se inchide la 21:00 PM de luni pana vineri.
In weekend si de sarbatori se inchide la 21:30 PM si la fel in lunile iunie si septembrie.
In iulie si august Acvariul din Barcelona se inchide la 23:00 PM.

 Preturi bilete

Pretul unui bilet pentru adulti este de 18 Euro. Copiii intre 3 si 12 ani platesc 13 euro, iar persoanele peste 60 de ani 15 euro.

La Acvariul din Barcelona vei mai gasi un loc de joaca pentru copii si un magazin imens, cu toate vietuitoarele marine transpuse in jucarii de plus.