24/7 Support (+4) 0371 12 12 72

Palatul Buckingham Londra – Vino sa vizitezi !

Palatul Buckingham Londra (Buckingham Palace)   este resedinta oficiala din Londra a suveranului Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si a fost deschis pentru prima pentru publicul larg in anul 1993.

Intrarea la Palatul Buckingham se face prin Curtea Ambasadorilor de pe strada Buckingham Palace.

Istoria Palatului Buckingham

Palatul Buckingham Londra are o istorie care  a inceput in anul 1702. Casa originala Buckingham fost construita in 1703 pentru ducele de Buckingham,  intr-o zona care la acea vreme era rurala,  insa a suferit transformari profunde de-a lungul timpului.

Regina Victoria a fost primul monarh care si-a stabilit resedinta in Palatul Buckingham.

Din cele 661 de camere 19 sunt deschise publicului pe timpul verii,  masura fiind luata initial pentru a sustine reparatiile de la Castelul Windsor dupa incendiul care a avut loc in 1992.

Vino sa vizitezi Palatul Buckingham din Londra si vei afla istoria incarcata.

 

Orarul de vizitare al Palatului Buckingham Londra

Schimbarea garzii este una din cele mai populare motive de vizitare a Palatului Buckingham. Are loc zilnic din aprilie pana in iulie, si o data la doua zile in restul anului.

Pentru o vizita la Palatul Buckingham din Londra, trebuie sa aveti in vedere zilele si orele de vizitare. Intre 26 iulie si 31 august programul de vizitare este zilnic de la 9:30 pana la 19:30, ultima intrare fiind la 17:15. Dupa aceasta perioada si pana pe 28 septembrie programul se scurteaza cu o ora, Palatul va fi deschis pana la ora 18:30.

O vizita dureaza aproximativ 2h,2 h jumatate.

 

Preturi vizitare

Pretul biletelor variaza. Spre exemplu, un adult plateste 34.50 lire, persoanele cu varsta peste 60 de ani si studentii cu legitimatie valabila platesc 31.50 lire, adolescentii sub 17 ani platesc 19.50, iar copiii sub 5 ani intra gratuit. In acest pret intra si un tur audio.

Biletele pot fi achizitionate de la oficiul Biletele pot fi achizitionate de la Oficiul de bilete aflat la intrarea vizitatorilor, pe strada Buckingham Road. Acesta este deschis de la 9:15 am la 5:00 pm. Sunt acceptate toate cartile de credit importante.