New Delhi – la pas prin capitala Indiei

New Delhi, capitala Indiei si cel mai mare oras din tara, este cu adevarat unul din cele mai spectaculoase orase din lume si asta nu doar datorita numeroaselor obiective turistice sau a cladirilor construite in arhitectura clasic indiana, ci si pentru ca are o multime de lucruri de oferit tuturor celor care au sansa sa ajunga acolo. Spre exemplu, oricine este interesat, poate petrece clipe de neuitat in cel mai mare mall din tara sau mergand la film. Orice vrei sa faci, poti face in India si, mai exact, in New Delhi.

Fiind capitala tarii, Delhi este extrem de aglomerat. Pe langa numeroasele masini care inunda strazile pe tot parcursul zilei, exista si o multime de oameni care impanzesc trotuarele, magazinele si obiectivele turistice. Cel mai aglomerat e, insa, in perioada sezonului cald, cand e si foarte greu sa stai afara, datorita caldurilor incredibile, ce iti iau respiratia. Cu toate astea, o plimbare in parc poate fi exact ceea de ce ai nevoie. New Delhi este, intr-adevar un oras plin de istorie si cultura, dar nu e neaparat nevoie sa iti petreci tot timpul alergand de la un obiectiv turistic la celalalt, poti sa te si bucuri de tine, de timpul tau liber si de tot ce are orasul sa iti ofere.

New Delhi – shopping

Daca esti pasionat de shopping, poti sa dai o tura in cel mai mare complex comercial din New Delhi. Pe langa toate lucrurile mici, amintiri si chilipiruri, ce vei gasi la tot pasul, in mall vei avea sansa sa iti clatesti ochii cu haine de firma, cu genti si pantofi minunati si cu o sesiune de window shopping. In plus, datorita faptului ca acest complex e atat de mare, el e impartit in patru, fiecare portiune fiind folosita pentru alteceva. Asadar, ai unde sa petreci o zi intreaga, fara sa te plictisesti.

New Delhi – viata de noapte

Viata de noapte din New Delhi este destul de tomultoasa. Tinand cont ca prin Delhi se perinda milioane de turisti anual, acestia trebuie sa aiba ocazia de a se distra si nici un loc nu e mai bun pentru distractie si voie buna decat un club. Asadar, trebuie sa stii ca in New Delhi sunt numeroase cluburi, localuri si baruri ce sunt deschise pana spre dimineata, pentru a le oferi tuturor sansa de a se simti bine si de a se distra pe ritmuri fierbinti. Bauturile fine si agitatia fac din aceste cluburi adevarate centre de entertainment in oras. Miercurea, vinerea si sambata sunt cele mai aglomerate zile, in care cluburile sunt pline. In restul saptamanii, locuitorii nu prea se dau in vant pentru a merge in club, in special datorita faptului ca muncesc.