Circuite BOTSWANA & ZIMBABWE Aprilie , Septembrie 2018 - 10 nopti / 12 zile

Atractiile programului:

 • Botswana – Bucurati-va de una dintre cele mai bune locuri din lume pentru Safari , ce ofera cele mai frumoase si amanuntite imagini asupra faunei salbatice!

 • Delta Okavango Veti face o plimbare prin cea mai mare delta din lume situata in interiorul tarii, patrimoniu Unesco!

 • Zimbabwe Admirati frumusetile naturale si peisaje spectaculoase!

 • Parcul National ChobeVeti vizita renumitul parc si veti admira populatia de elefanti!

 • Cascada Victoria – Veti vedea cea mai mare cascada din lume si una dintre cele 7 minuni naturale ale lumii!

Ziua 1 Bucuresti – Maun (Botswana)

Va veti intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul din Bucuresti cu 2 ore inainte de plecare pentru formalitatile de check in. Imbarcare pe zborul catre Botswana. La sosirea pe aeroportul din Maun veti fi transferati la Maun Lodge sau similar. Maun constituie punctul de plecare pentru majoritatea expeditiilor in interiorul Deltei Okavango.

Ziua 2 Maun – Delta Okavango – Maun

Mic dejun. Azi veti avea o excurisie in Delta Okavango cu “mokoro” – canoe traditionala realizata dintr-un trunchi de copac. Situata in partea nord-vestica a Botswanei, Delta Okavango face parte din Patrimoniul Mondial, fiind cea mai mare delta din lume situata in interiorul unei tari. Magnificul rau Okavango se rasfira peste nisipul uscat al Desertului Kalahari si se intinde pe o suprafata de peste 15000 kilometri patrati. Printre animalele care pot fi zarite in mod uzual aici se numara: leul, rinocerul, leopardul, girafa, hipopotamul, elefantul si nenumarate specii de pasari. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3 Maun – Zona Comunitara Khwai

Mic dejun. Plecati catre aeroport si va imbarcati pentru zborul panoramic catre Khwai, unde veti sta 3 nopti. Zona Khwai din Okavango se intinde de-a lungul granitei nordice a Rezervatiei Naturale Moremi. Este o granita neimprejmuita care permite animalelor salbatice sa se deplaseze liber printre zonele impadurite in sezonul polios. Zona Khwai ofera aceleasi experiente in ceea ce priveste viata salbatica ca si rezervatia, avand insa un avantaj in plus: aici se pot organiza excursii de tip safari pe jos si plimbari cu masina pe timp de noapte. Cazare la cortul Hyena sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 4 -5 Zona Comunitara Khwai

Mic dejun. Dimineata si dupa amiaza activitati comune de vizionat animalele salbatice, cum ar fi plimbari cu masina, fie in cadrul concesiunii private, de-a lungul raului Khwai sau in Parcul National Moremi fie plimbari pe jos. Mese: Mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6 Khawai – Kasane (Parcul National Chobe)

Dupa micul dejun, veti fi condusi la pista de aterizare Khwai, pentru zborul spre Kasane. Dupa amiaza veti porni într-o croaziera cu barca pe raul Chobe. Acesta formeaza granita nordica a Parcului National Chobe, fiind cunoscut pentru concentratia densa de elefanti si hipopotami, turme impresionante de bivoli precum si leii care îi vaneaza. Cazare la Kubu Safari Lodge sau similar. Mese incluse: Mic dejun si cina

Ziua 7-8 Parcul National Chobe

Kasane este situat chiar la marginea spectaculosului Parc National Chobe. Cu peste 400 specii de pasari, Parcul National Chobe este un adevarat paradis a zburatoarelor. Asta nu inseamna ca mamiferele sau reptilele nu au reprezentanti de marca in ecosistemul parcului. De fapt, pe malurile raului Chobe exista cea mai mare biodiversitate din intregul continent african. Cum diversitatea este la ea acasa in cadrul acestei bijuterii a planetei, parcul atrage deopotriva indragostitii de natura, turisti curiosi sau aventurieri dar si foarte multi oameni de stiinta care studiaza indeaproape cum evolueaza un ecosistem atat de divers. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 9 Parcul National Chobe – Zimbabwe – Cascada Victoria

Mic dejun. Va veti indrepta catre Zimbabwe pentru a vizita frumoasa si grandioasa Cascada Victoria. Sosire si cazare la hotel N1 Victoria Falls sau similar. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10 Cascada Victoria

Mic dejun. Astazi veti merge pe jos si veti admira spectaculoasa Casacada Victoria. Si cum desertul vine la finalul unei mese copioase, asa si vizitarea Cascadei Victoria vine la finalul unui circuit impresionant. Evident, si de aceasta data, tot natura este regizorul. Catalogata ca fiind una dintre “Cele Sapte Minuni ale Lumii”, cascada este un potop de 500 de milioane de litri de apa care cad cu o viteaza de 100 de metri pe minut si care produc un tunet naucitor si un nor de fum fabulos. De acolo provine si numele local al cascadei “mosi – oa – tunya”, adica “fumul care tuna”. Raul Zambezi are la formarea cascadei aproape 2 kilometri, tunetul creat se poate auzi de la peste 40 de kilometri, iar fumul rezultat in urma caderi apei poate fi vazut de la peste 20 de kilometri. Puteti opta pentru a face croaziera, sau a zbura cu avioane usoare sau sa navigate cu caiacul. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 11 Cascada Victoria – Bucuresti

Astazi veti parasi acest taram fermecator. Vi se va asigura transferul de la hotel la aeroport. Va veti imbarca pe zborul ce va va duce inapoi spre casa. Veti ajunge pe aeroportul din Bucuresti in cursul zilei a 12 – a.

Loc in camera dubla

Loc in camera single

4795 euro

6185 euro

Tarifele includ:

  • Bilet de avion pentru zborurile internationale Bucuresti – Maun / Victoria -Falls Bucuresti via Johannesburg;

  • Cazare 10 nopti lodgeurile /corturi / hoteluri conform program sau similar.

  • Mesele conform program fara bauturi;

  • Transferurile si tururile specificate in program;

  • Taxele de intrare la parcuri si rezervatii;

  • Transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti;

  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururi;

  • Insotitor vorbitor de limba romana din partea agentiei.

Tarifele nu includ:

 • Taxele de aeroport pentru zborurile internationale si nationale: 595 EUR/persoana (se achita la inscriere);
 • Taxa de intrare in Botswana – aprox. 30 USD, se achita la sosire pe aeroport;

 • Bacsis pentru ghizii locali si soferi ce se achita la insotitorul de grup 40 EUR/persoana;

 • Taxele de folosire a camerei de filmat;

 • Taxa de viza pentru transit – Africa de Sud;

 • Mesele nespecificate in program;

 • Cheltuieli personale sau alte servicii nespecificate in program.

Orar de zbor:

Bucuresti 18:30 Frankfurt 19:25

Frankfurt 22:09 Johannesburg 08:30 (a doua zi)

Johannesburg 11:10 Maun 13:30

Cascada Victoria 13:30 Johannesburg 15:05

Johannesburg 18:55 Frankfurt 05:30 (a doua zi)

Frankfurt 10:25 Bucuresti

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia. Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.

Pentru aceasta excursie se recomanda vaccinul pentru malarie.

Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 12 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 12 persoane. Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

  • 30% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;

  • 40% din tariful pachetului turistic cu 45 zile inainte de plecare;

  • 100% din tariful pachetului turistic 25 zile inainte de plecare;

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:

  • 30% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice inainte de data plecarii;

  • 70% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval 45- 25 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

  • 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)