Circuit - Thailanda de Nord & Hua Hin Aprilie Octombrie 2018 (14 nopti / 17 zile)

Atractiile programului:

 • Bangkok – Veti vizita o capitala vibranta, fermecatoare si plina de culoare!

 • Ayutthaya – Cunoasteti vechea capitala a Siamului!

 • Lopburi – Veti admira arhitectura Khmera!

 • Sukhothai – Descoperiti ruinele templelor si palatelor spectaculoase!

 • Golden Triangle Mergem impreuna in locul unde Thailanda, Laos și Myanmar se intalnesc, pe raul Mekong!

 • Chiang Rai Veti descopri “o lume” fascinanta la ferma de elefanti Mae Sa!

 • Chiang Mai – Nu ratati vizita la templul Wat Doi Suthep!

Ziua 1 Bucuresti – Bangkok

Va veti intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul din Bucuresti cu doua ore inainte de plecare pentru formalitatile de check in. Imbarcare pe zborul catre Bankok.

Ziua 2 Bangkok

Sosire in Bangkok si transfer la hotel Ramada D’Ma 4 *sau similar. Timp liber. Acesta este fara doar si poate unul dintre cele mai cosmopolite orase ale Asiei. Mai mult, orasul este o adevarata comoara din punct de vedere economic, politic, comercial, cultural, spiritual.

Ziua 3 Bangkok

Mic dejun. Azi veti avea un tur de oras in Bangkok de jumatate de zi, unde veti admira cele mai importante obiective turistice. Porniti spre cea mai mare Piata de flori – Paklong Talad, apoi veti vizita templele: Wat Trimir (templul lui Budha, din aur masiv, cantaraste 5 tone si are o inaltime de 3m), templul de inchinaciune a lui Budha – What Po (cel mai mare templu din Thailanda – are 95 de pagode) si templul Emerald precum si Marele Palat. Seara intoarcere la hotel pentru cazare. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4 Bangkok

Mic dejun. Timp liber pentru excursii optionale. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5 Bangkok – Kanchanaburi

Dimineata devreme veti pleaca catre Piata Plutitoare Damnoen Saduak. Pe drum va veti opri la Piata “Romhub”, piata asezata pe sinele trenului. Cand vine trenul toti comerciantii isi iau marfa si pleca. Apoi mergeti catre renumita piata Damnoen Saduak, unde fermierii şi comerciantii isi vand produsele din barci numite “sampan”. Dupa amiaza excursia continua catre localitatea Kanchanaburi la 128 km. Veti vizita Podul peste raul Kwai, construit in anul 1942 in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial cand peste 16.000 de prizonieri de razboi din Anglia, Australia, Olanda, America si 90.000 de muncitori din Thailanda, Myanmar, Malaezia si Indonezia au murit in timpul constructiei acestui pod. Urmeaza o calatorie spectaculoasa cu trenul pe Calea Ferata a Mortii, ce serpuieste peste Raul Kwai Noi. Cazare Hotel Felix River Kwai4* sau similar in zona Kanchanaburi. Mese Incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 6 Kanchaburi – Ayutthaya

Mic dejun la hotel. Astazi veti pleca spre vechea capitala Ayutthaya. Ayutthaya a fost fondata in anul 1350 d.Hr de regele U Thong, ca a doua capitala a Siam, dupa Sukhothai. Timp de mai multe secole, Ayutthaya a fost pozitionata ideal, intre China, India si Arhipelagul Malay, transformand-o in capitala comertului din Asia. In 1767, orasul a fost distrus de armata birmana, infrangerea ducand la colapsul regatului. Orasul a fost reconstruit la cativa km de ruinele Ayutthaya, in prezent aici aflandu-se parcul istoric cu acelasi nume. Veti vizita aici Templul Wat Mahathat, Wat Phra Sri Sanpeth si Bang Pa – palatul de vara al regilor Thailandei. Cazare in Ayutthaya la hotel Kantary Ayutthaya4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 7 – Ayutthaya – Nakorn Sawan

Mic dejun si transfer catre piata Sam Chuk veche de sute de ani, unde veti vedea intacta comunitatea chineza și piata veche cu cladiri din lemn in stil thailandez original. Excursia continua catre Uthai Thani pentru a vizita templului Wat Thasung ce contine o spectaculoasa sala de cristal. Dupa pranz va veti indrepta catre Nakorn Sawan unde va veti caza la Tara Lodge Lake Nature sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 8 Nakorn Sawan – Sukhothai

Mic dejun. Dimineata devreme veti merge catre cel mai important monument al orasului istoric Phitsanuloke templul Wat Mahathat care gazduieste una dintre cele mai pretioase imagini ale statuii lui Buddha. Apoi veti pleca catre Sukhotai, fondat in secolul al XIII-lea, al carui nume inseamna “Rasaritul Fericirii”. Acesta a fost primul cu adevarat independent Regat Thailandez, care s-a bucurat de o epoca de aur sub regele Ramkamhaeng, creditat cu crearea alfabetului thailandez. Temple și monumente superbe ale acestui mare oras au fost restaurate in Parcul Istoric Sukhothai, incadrat in Patrimoniul Mondial UNESCO. Se viziteaza parcul istoric, ruinele Palatului Regal şi ale templului Wat Mahatat, cel mai mare templu din aceasta locatie. Cazare la hotel Le Charme3* sau similar in Sukhothai. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9 Sukhothai –Chiang Rai

Micul dejun la hotel. Plecati apoi spre Chiang Rai. Astazi veti vizita vestitul Templu Alb, temple budist contemporan. Este considerat drept unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe planeta, cu arhitectura sa impozanta si detaliile atente de pe decoratiunile si sculpturile care il inconjoara. Apoi va veti deplasa catre Triunghiul de Aur unde Thailanda, Laos și Myanmar se intalnesc pe raul Mekong. Dupa o scurta plimbare cu barca veti merge la hotel Hotel Wiang Inn 4* sau similar in Ching Rai. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 10 Chiang Rai – Chiang Mai

Mic dejun. Azi se va continua traseul de-a lungul drumului pitoresc spre Chiang Mai. Veti vizita si satul Sankampaeng unde puteti admira tesutul matasii, sculptura in lemn și manufacturarea umbrelelor. Veti merge apoi la Wat Doi Suthep Phratat, construit in 1383 si considerat cel mai faimos templu din oras. Cazare in Ching Mai la Hotelul Empress4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 11 Chiang Mai

Mic dejun. Veti avea parte de o zi deosebita petrecuta intr-un loc minunat: tabara de elefanti din Valea Mae Sa, unde acestia sunt antrenati pentru spectacolul cu public. In trecut erau folositi pentru exploatarile forestiere. De aici, excursia continua cu vizita la o piata locala. Dupa pranz va veti intoarce la hotel. Timp liber. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 12 Chiang Mai – Bangkok – Hua Hin

Mic dejun. Timp liber, apoi transfer la aeroport pentru zborul de Bangkok. Sosire in Bangkok si transfer in Hua Hin pentru a va relaxa cateva zile. Cazare la hotel Wora Bura Hua Hin Resort & Spa 5* sau similar. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 13 Hua Hin

Timp liber pentru relaxare sau excursii optionale. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 14 Hua Hin

Timp liber pentru relaxare sau excursii optionale. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 15 Hua Hin

Timp liber pentru relaxare sau excursii optionale. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 16 Bangkok – Bucuresti

Mic dejun la hotel. Timp liber. Transfer la aeroportul din Bangkok pentru zborul de intoarcere. Sosire pe aeroportul din Bucuresti in ziua a 17-a.

Loc in camera dubla

A 3 a peroana in camera dubla

Loc in camera single

1694 euro

1660 euro

2215 euro

Tarifele includ:

  • Bilet de avion pentru zborurile interationale Bucuresti-Bangkok-Bucuresti;

  • Bilet de avion intern Chiang Mai – Bangkok;

  • Cazare 14 nopti cu mic dejun la hoteluri din program sau similar;

  • Mesele conform program fara bauturi;

  • Transferurile si tururile specificate in program;

  • Transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti;

  • Intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;

  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururi;

  • Insotitor vorbitor de limba romana din partea agentiei.

Tarifele nu includ:

 • Taxele de aeroport pentru zborurile intercontinetale si interne: 595 EUR/persoana (se achita la inscriere);
 • Taxa de viza Thailanda – se achita in aeroport (viza se obtine in aeroport);
 • Bacsis pentru ghizii locali si soferi ce se achita la insotitorul de grup 50 EUR/persoana;

 • Excursii optionale;

 • Mesele nespecificate in program;

 • Cheltuieli personale sau alte servicii nespecificate in program.

Orar de zbor:

Bucuresti 18:40 Viena 19:25 / Vienna 23:20 Bangkok 14:20 (a doua zi)

Bangkok 23:45 Viena 05:35 (a doua zi) / Vienna 07:10 Bucuresti 09:45

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI

Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii;

Copie dupa asigurarea medicala

Poza tip pasaport

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia.

Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.

Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 16 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 10 persoane.

Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

  • 30% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;

  • 70% din tariful pachetului turistic 45 zile inainte de plecare;

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:

  • 30% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice inainte de data plecarii;

  • 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)