Circuit Portugalia – Lisabona & Madeira Septembrie 2018 08 nopti / 09 zile

Atractiile programului:

 • Lisabona Descoperiti Cartierul Alfama, cel mai vechi cartier al Lisabonei!

 • Sintra – Vizitati cel mai frumos orasel din Portugalia;
 • Porto – Veti admira capitala europeana din 2001 si veti degusta renumitul vin de Porto;

 • FatimaNu ratati cel mai important centru de pelerinaj din Europa;

 • Madeira – Petreceti 4 zile de neuitat pe una dintre cele mai frumoase insule ale Atlanticului!

Ziua 1 Bucuresti – Lisabona

Va veti intalniti la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei care va va asista la formalitatile de Check In pentru imbarcarea pe zborul catre Lisabona. Sosire in Lisabona si preluarea bagajelor. Apoi va veti intalni cu ghidul local pentru transferul la hotel, dar nu inainte de a avea un tur panoramic al orasului. Veti incepe vizita cu partea veche a orasului Alfama, cu impresionantele cladiri construite in stilul Art Nouveau, si stradute inguste in stil medieval. Veti continua apoi cu Manastirea Jeronimos, monument renascentis si Turnul Belem. Dupa acest tur veti merge la hotel pentru cazare. Cazare in Lisabona.

Ziua 2 Lisabona

Mic dejun. Astazi veti avea o zi la dispozitie pentru a explora orasul pe cont propriu. Seara uteti merge in Alfama pentru renumitul spectacol de Fado. Lisabona este o capitala ce pastreaza amintiri vii din Epoca Marilor Descoperiri Georgrafice. Arta care se intinde din palate pana in strada, din manastiri pana in metrou impresioneaza vizitatorii impreuna cu alte zeci de atractii si ii determina pe acestia sa isi faca singuri propria colectie de mici descoperiri geografice, artistice si gastronomice. Asezata la varsarea fluviului Tejo, Lisabona reaminteste mereu turistilor legatura sa cu apele. Cazare la hotel in Lisabona. Mese: mic dejun

Ziua 3 Lisabona– Sintra – Cascais – Estoril

Dupa micul dejun veti pleca catre Sintra. Odata ajunsi ain Sintra veti vizita cel mai frumos orasel din Portugalia, inconjurat de castele si palate. Acest orasel de poveste va va surprinde prin peisaje idilice dar si prin o arhitectura deosebita “regala”. Dupa amiaza transfer catre Cascais si Estoril. Cazare in zona Estoril. Mese : mic dejun.

Ziua 4 Estoril – Porto

Dupa micul dejun veti placa catre Porto. Pe drum va veti opri la Obidos unde veti descoperi o fortareaza medievala impresionanta, dar si la Fatima – important centru de pelerinaj pentru catolici, renumita pentru sanctuarul din Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca s-a aratat Feciara Maria. Continuati apoi drumul spre Porto. Porto, cunoscut si ca Oporto, este al doilea oras ca marime si importanta din Portugalia. Tara si vinul de Porto (portugheza: Vinho do Porto) si-au luat numele de la orasul Porto. Faimoasa vale a raului Douro care produce delicioasele soiuri de struguri, desparte orasul Porto de orasul-sora Gaia. Cazare in Porto. Mese: mic dejun.

Ziua 5 Porto – Madeira

In prima parte a zilei veti avea un tur de oras pentru a admira Palatului Bursei, Magnifica Biserica Gotica St. Francisco si Crama Vila Nova Gaia, la final fiind invitati la o degustare de vin. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru zborul catre Madeira. Sosire seara si transfer la hotel pentru cazare. Cazare in zona Funchal.

Ziua 6 Madeira

Mic dejun. Apoi veti avea un scurt tur al orasului Funchal. Veti vizita piata locala unde ii veti vedea pe localnici imbracati in costume traditionale vanzand flori si produse specific zonei. Apoi veti merge la fabrica de dantela. Veti finaliza turul cu vizita Gradinii Botanice, fondata in 1960, renumita pentru plantele endemice intalnite aici. Dupa amiaza timp liber. Mese: mic dejun.

Ziua 7 Madeira

Mic dejun. Timp liber sau excursie optional in Porto Moniz sau Santana. Porto Moniz- este un sat renumit pentru mici lacuri naturale formate in rocile vulcanice, unde se poate face si baie. Tot in aceasta excursie veti urca pana la Cabo Gira, a doua faleza ca marime din Europa. Santana este un sat tipic portughez, unde casele au acoperisul din stuf. In drum veti admira monumentul pacii “Nossa Senhorada Paz”. Cazare la hotel. Mese: mic dejun.

Ziua 8 Madeira

Mic dejun. Timp liber sau puteti opta pentru excursia de o jumatate de zi – Croaziera cu catamaranul (daca permite clima). Veti merge de-a lungul Coastei unde veti avea posibilitatea sa admirati delfinii, iar daca apa nu este agitata, chiar si testoasele. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Cei ce doresc sa pastreze camerele pana la ora transferului pot achita direct la hotel supliment de check out (in limita disponibilitatii). Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul de intoarcere (via Lisabona). Sosire in Bucuresti a doua zi.

Loc in camera dubla

A 3 persoana adulta

Loc in camera single

769 euro

755 euro

995 euro

Tarifele includ:

  • Bilet de avion pentru zborurile internationale si nationale: Bucuresti – Lisabona/Porto- Madeira/Madeira Bucuresti (via Lisabona)

  • Cazare 8 nopti la hoteluri de 3 si 4* cu mic dejun;

  • Transferurile si tururile specificate in program;

  • Transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti;

  • Ghid local pentru tururile de oras: Porto si Funchal;

  • Insotitor vorbitor de limba romana din partea agentiei.

Tarifele nu includ:

 • Taxele de aeroport pentru zborurile internationale: 195 EUR/persoana (se achita la inscriere);

 • Taxele de aeroport pentru zborurile locale: 70 EUR/ persoana (se achita la inscriere);

 • Intrarile la obiectivele turistice;

 • Bacsis pentru ghizii locali si soferi ce se achita la insotitorul de grup 30 EUR/persoana;

 • Excursii optionale;

 • Mesele nespecificate in program;

 • Asigurarea medicala si storno;

 • Cheltuieli personale sau alte servicii nespecificate in program.

Ora de zbor:

Bucuresti 06:00 Lisabona 08:35

Porto 22:10 Funchal 00:05

Funchal 17:20 Lisabona 19:00

Lisabona 23:15 Bucuresti 05:05 (urmatoarea zi – a 9 a)

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia. Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.

Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 16 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 16 persoane. Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

  • 30% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;

  • 40% din tariful pachetului turistic cu 45 zile inainte de plecare;

  • 100% din tariful pachetului turistic 25 zile inainte de plecare;

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:

  • 30% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice inainte de data plecarii;

  • 70% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval 45- 25 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

  • 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Barcelona

Barcelona Barcelona este capitala provinciei autonome Catalonia din Spania. Este un important port, centru comercial si cultural si are iesire la Marea Mediterana. Este de asemenea cel de-al doilea oras al Spaniei, cu o populatie de 1.6 mil de locuitori. Cel mai bine este sa vizitati Barcelona primavara si vara. Daca doriti insa sa vedeti orasul Read more