Circuit India - Triunghiul de Aur & Mumbai & Goa Noiembrie 2018 10 nopti / 12 zile

Atractiile programului:

 • Delhi – Veti vizita Old Delhi si New Delhi un amalgam de frumusete, cotradictie si dinamism!

 • Agra – Veti admira Thaj Mahal, cel mai grandios monument si cea mai mare realizare a arhitecturii

indo-islamice!

 • Jaipur – Veti putea urca in spatele unui elefant pana la Fortul Amber!

 • Goa – Veti vizita colonia portugheze de pe teritoiul Indiei!

Ziua 1 Plecare din Bucuresti

Va veti intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni si va veti imbarca pentru zborul catre Delhi.

Ziua 2 Sosise in Delhi

La sosirea pe aeroportul international din Delhi, veti fi preluati de reprezentantul local si veti fi transferati la hotel unde veti servi micul dejun. Dupa amiaza urmeaza un scurt tur in partea veche a orasului pentru a vizita Jama Masjid, una dintre cele mai mari moschei din Asia. Moscheea este una dintre ultimele capodopere ale Imparatului mogul Shah Jahan, construita in anul 1656 e.n de peste 5000 de oameni. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3 Delhi

Mic dejun. Apoi veti avea un tur al orasului Delhi unde se va vizita partea noua a acestuia, ce reflecta mostenirea lasata in urma de catre britanici. Vizita va va purta pana la Qutub Minar, cel mai inalt turn din piatra din India. Veti admira apoi India Gate, Cladirea Parlamentului si Resedinta Presedintelui– Rastrapathi Bhawan. Dupa amiaza va veti intoarce la hotel si timp liber. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4 Delhi – Agra

Mic dejun. Astazi veti pleca catre Agra pentru turul orasului cu vizita renumitul monument Taj Mahal, ce in 1983 a devenit parte din patrimoniul mondial UNESCO. Taj Mahal este considerat a fi cea mai mare realizare a arhitecturii indo-islamice, fiind unul dintre cele mai vizitate si faimoase monumente din lume. Construit intre 1631 si 1648 la ordinul imparatului mogul Shah Jahan, in memoria sotiei favorite, Taj Mahal este fara doar si poate incoronarea artei islamice in Asia. Veti continua vizita la Agra Fort, un alt exemplu excelent de arhitectura din perioada imperiului Mogul. Dupa vizita vi se asigura transferul inapoi la hotel in Agra, unde veti servi cina. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5 Agra – Jaipur

Dupa micul dejun va veti indrepta catre Jaipur pe un drum de aproximativ 5 ore, cu oprire pentru a vizita Fatehpur Sikri, orasul parasit, construit in secolul XVI pe timpul domniei imparatului Akbar, caruia i-a servit drept capitala si oras de scaun. Constructia din gresii rosii a fost abandonata la scurt timp dupa ce a fost finalizata, cand fantanile au secat. Astazi la aproximativ 300 de ani mai tarizu orasul este aproape intact. La sosire in Jaipur veti fi transferati la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6 Jaipur

Mic dejun. Astazi vizitati fabulosul Fort Amber, construit in 1592 de catre Raja Man Singh, cel mai important general al imparatului Akbar. Cu influente atat islamice cat si hinduse, fortul este construit din marmura si gresie rosie, avand un sarm deosebit in special datorita Lacului Moat aflat in apropiere. Fie ca veti opta pentru o plimbare cu un elefant sau pentru un mod mai modern (o masina 4×4) drumul pana la fort cu siguranta este deosebit pentru fiecare vizitator. Pe drumul catre fortul Amber va veti opri la Palatul Vanturilor, cunscut sub denumirea de Hawa Mahal. Acesta este o fatada elaborata in spatele careia doamnele curtii obisnuiau sa urmaresca forfota strazilor fara sa fie vazute. Dupa amiaza porniti intr-un tur de jumatate de zi in orasul Jaipur. Veti incepe cu vizita Palatului, un complex elaborat de cladiri, gradini, curti interioare, arta decorativa si usi sculptate ce gazduieste o colectie rara de manuscrise, armuri, costume, covoare si picturi in miniatura; veti continua cu vizita la Jantar Mantar, observatorul astronomic, construit in anul 1726 si reprezentand una dintre cele cinci minuni astronomice construite de catre Sawai Jai Singh iar la incheierea turului veti avea posibilitatea sa va plimbati pe cont propriu pentru a descoperi pietele locale. Intoarcere la hotel unde veti servi cina. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7 Jaipui – Goa

Mic dejun. Astazi veti avea transfer pe aeroportul din Jaipur pentru zborul catre Goa, via Mumbai. Sosire seara si transfer la hotel pentru cazare. Mese: mic dejun.

Ziua 8 – 10 – Goa

Mic dejun. Restul zilelor veti avea timp liber pentru a va bucura de plaja, relaxare. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 11 Goa Mumbai

Dis de dimineata veti avea zbor catre Mumbai. Sosire pe aeroportul din Mumbai si transfer pentru a vizita faimoasa gara in stil victorian: Victoria Terminus – construita dupa planurile arhitectului britanic Frederick William Stevens. Continuam apoi cu Muzeul Printului de Wales, considerat o adevarata opera de arta. Continuam apoi cu Templul Mahalakshmi, construit in 1785 si inchinat zeitei Bunastarii (Mahalaxmi) care este un loc de pelerinaj pentru credinciosii hindusi si un obievctiv turistic important. Seara transfer la hotel in aeroport pentru cazare. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 12 Mumbai – Bucuresti

In cursul noptii veti pleca spre aeroport pentru zborul de intoarcere spre casa. Sosire in Bucuresti in aceeasi zi.

Loc in camera dubla

A 3 persoana adulta

Loc in camera single

1475 euro

1440 euro

1970 euro

Tarifele includ:

  • Bilet de avion pentru zborurile internationale Bucuresti – Delhi /Mumbai – Bucuresti;
  • Bilete de avion interne: Jaipur – Goa / Goa – Mumbai;
  • Cazare 10 nopti la hoteluri din program sau similar;
  • Early check in si mic dejun la hotel in Delhi;
  • Mesele conform program, fara bauturi si cu specificul fiecarei tari;
  • Transferurile si tururile specificate in program;
  • Transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti;
  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile din program;
  • Intrarile la obiectivele turistice ce fac parte din patrimoniul Unesco;
  • Insotitor vorbitor de limba romana din partea agentiei.

Tarifele nu includ:

 • Taxele de aeroport pentru zborurile internationale: 495 EUR/ persoana (se achita la inscriere);
 • Taxa de viza si procesarea acesteia: 55 EUR/persoana (se achita la inscriere);
 • Taxele de aeroport zboruri interne 50 EUR/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion);
 • Bacsis pentru ghizii locali si soferi ce se achita la insotitorul de grup: 50 USD/pers.;
 • Excursii optionale ce nu sunt incluse in program;
 • Mesele nespecificate in program;
 • Asigurarea medicala si storno;
 • Taxe de intrare cu camera video la obiectivele turistice;

 • Cheltuieli personale sau alte servicii nespecificate in program.

Ora de zbor:

02.11.2018 Bucuresti 08:40 Amsterdam 10:40 / Amsterdam 12:35 Delhi 01:00 (a doua pe zi)

13.11.2018 Mumbai 04:05 Amsterdam 08:05/ Amsterdam 11:40 Bucuresti 15:25


ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI

1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari , Format imagine: JPEG

– Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB, Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:

dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)

dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)

* Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc. Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire. Format: PDF; Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB

* Copie dupa cartea de identitate

* Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta

* Formularul transmis de agentie completat

* Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei

* Telefon de contact (indicat telefonul mobil)

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia. Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.

Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 16 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 16 persoane. Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

  • 30% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;

  • 40% din tariful pachetului turistic cu 45 zile inainte de plecare;

  • 100% din tariful pachetului turistic 25 zile inainte de plecare;

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:

  • 30% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice inainte de data plecarii;

  • 70% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval 45- 25 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

  • 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)