Circuit India de Sud Vest – Kerala 27 Septembrie 2018 10 nopti / 13 zile

Atractiile programului:

 • Kerala Este considerata una dintre primele 10 paradisuri verzi ale planetei! Aici veti descoperi adevarate “temple” ale naturii!

 • Kochi – Vizitati Regina Marii Arabiei si veti descoperi urme ale civilizatiilor portugheze si olandeze!

 • Madurai Nu ratati Templul Meenakshi, unul dintre cele mai importante temple hinduse!

 • Munar Veti admira resedinta de vara a fostilor guvernanti!

 • Kumarkom – Traiti o experienta autentica la bordul unei ambarcatiuni traditionale si admirati un peisaj de vis!

Ziua 1 Bucuresti

Va veti intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul din Bucuresti cu doua ore inainte de plecare pentru formalitatile de check in. Imbarcare pe zborul catre Kochi.

Ziua 2 Kochi

Sosire pe aeroportul international din Kochi. Dupa formalitatile vamale se va efectua transferul catre hotel Radisson Blu5* sau similar.Kochi, capitala comerciala a statului Kerala, unul dintre cele mai cosmopolite orase, a fost catalogat drept ‘Regina Marii Arabiei.’ Kochi sau Cochin ofera turistilor sai peisaje spectaculoase si o istorie impresionanta. Principalele atractii sunt Fort Kochi, Palatul Mattanchery si Sinagoga. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3 Kochi

Mic dejun. Astazi va veti bucura de turul orasului Kochi si veti vizita Palatul Olandez, denumit si Mattancherry, construit in 1555, unde veti admira interiorul somptuos. Peretii se pastreaza intr-o stare foarte buna, cu picturi murale cu scene din Ramayana. Veti vizita in continuare cea mai veche sinagoga evreiasca din India, construita in 1568 a.d. Apoi continuati cu Biserica St. Francis, construita de 5 preoti portughezi in 1510. Initial o biserica catolica, aceasta a trecut la protestantism sub colonistii olandezi, care au distrus decorul specific portughez. Dupa-amiaza este libera pentru relaxare si odihna. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4 Kochi – Munnar

Mic dejun. Ne vom continua traseul spre Munar. Sosire si transfer la hotel Tall Trees Munnar4* sau similar pentru cazare. Veti ajunge intr-una dintre cele mai incantatoare destinatii turistice din Kerala. Peisaje spectaculoase, plantatii de ceai, specii exotice de flora si fauna, paduri si munti. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 5 Munnar

Mic dejun. Dimineata incepe cu o vizita la plantatiile de ceai. Veti avea ocazia sa descoperiti cele mai imbietoare si diversificate arome de ceaiuri si sa aflati totul despre gustul si calitatea acestei bauturi indragite de toata lumea. Aveti restul zilei la dispozitie pentru relaxare si odihna. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 6 Munnar –Madurai

Mic dejun. Apoi veti porni spre Madurai, al doilea oras din Tamil Nadu, situat pe raul Vaigai. Cu o vechime de peste 2500 ani, orasul a fost construit de catre regele Pandyan Kulasekara in secolul al-VI-lea i. Hr. Veti sosi in Madurai si veti vizita faimosul Templu Meenakshi, un exemplu de arhitectura baroca ce infatiseaza picturi reprezentand zeitati, animale si figuri mitice. In interiorul templului se afla 2 altare, unul dedicat lui Sundareswarar (Shiva), iar celalalt lui Meenakshi (Parvati). Acesta este unul dintre cele mai mari temple si una dintre cele mai importante atracțiI turistice din sudul Indiei. Seara veti participa la o ceremonie Aarti la Templul Meenakshi. Cazare la hotel Regency Madurai By GRT3* sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7 Madurai – Thekkady (Parcul National Peryar)

Mic dejun. Veti continua traseul spre Tekkady. Este locul ce imbina perfect peisajele spectaculoase cu aerul proaspat si reprezinta o destinatie ideala de vacanta, pentru toate gusturile. Odata ajungi veti vizita „gradina cu condimente”, unde veti avea ocazia sa descoperiti cum se cultiva condimentele exotice, cum arata aceste plante si cum sunt folosite: scortisoara, cardamom, ghimbir si curry. Seara cazare in Thekkadi la hotel Poetree Sarovar Portico4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8 Thekkady – Kumarkom

Mic dejun la hotel. Veti porni spre Kumarakom, regiune renumita pentru frumusetea peisajului creat de canalele si vegetatia acvatica a acestora, alaturi de numeroasele plantatii de orez din zona. Aici va veti imbarca la bordul unui vas traditional, pentru o croaziera pe canale, un mod foarte popular de a parcurge aceasta zona, beneficiind de cele mai frumoase privelisti. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 9 Kumarkom – Alleppey -Marari

Mic dejun la bordul vasului. Debarcare la ora 9:00 in Alleppey. Continuam cu transfer spre tarmul Marii Arabiei, pentru 3 zile de odihna. Cazare la hotel Abad Turtle Beach Resort3* sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 10-12 Marari

Mic dejun. Restul zilelor veti avea timp liber pentru a ne bucura de plaja, relaxare sau sporturi nautice. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 13 Marari – Bucuresti

Astazi veti avea transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul de intoarcere catre casa. Sosire in Bucuresti.

Loc in camera dubla

A 3 persoana adulta

Loc in camera single

1495 euro

1479 euro

2200 euro

Tarifele includ:

  • Bilet de avion pentru zborurile internationale: Bucuresti -Kochi – Bucuresti;

  • Cazare 9 nopti la hotelurile din program sau similar;

  • Early check in si mic dejun Kochi;

  • Cazare 1 noapte pe ambarcatiuni traditionale cu pensiune completa;

  • Demipensiune (mic dejun si cina) fara bauturi;

  • Transferurile si tururile specificate in program;

  • Transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti;

  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru vizite;

  • Intrarile la obiectivele turistice: Kochi – Palatul Olandez si Sinagoga/Munnar – Muzeul Ceaiului / Madurai – Templul Mennakshi si Thirumalanayak;

  • Insotitor vorbitor de limba romana din partea agentiei.

Tarifele nu includ:

 • Taxele de aeroport pentru zborurile internationale: 495 EUR/persoana (se achita la inscriere);

 • Taxa de procesare si obtinere a vizei: 55 EUR/persoana (se achita la inscriere);

 • Bacsis pentru ghizii locali si soferi ce se achita la insotitorul de grup: 40 USD/persoana;

 • Alte intrati la obiective turistice;

 • Mesele nespecificate in program;

 • Asigurarea medicala si storno;

 • Cheltuieli personale sau alte servicii nespecificate in program.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI

1 fotografie in format digital color, pe fundal alb cu fata intreaga, fara sapca, lobul urechilor vizibil, pozitie serioasa, fara ochelari , Format imagine: JPEG

– Dimensiune: minim 10 KB si maxim 300 KB, Inaltimea si latimea pozei sa fie egale:

dimensiuni minime 350 pixeli (latime) X 350 pixeli (inaltime)

dimensiuni maxime 1000 pixeli (latime) X 1000 pixeli (inaltime)

* Copie electronica in format PDF dupa prima pagina a pasaportului cu detalii persoanale: nume, data nasterii, numarul de pasaport, etc. Verificati ca pasaportul sa fie valabil pentru cel putin inca 6 luni de la data returului din excursie, cu minim 2 pagini consecutive libere pentru aplicarea stampilei la sosire. Format: PDF; Dimensiune: minimum 10 KB si maximum 300 KB

* Copie dupa cartea de identitate

* Daca ati mai avut viza de India aplicata pe un alt pasaport, copie dupa aceasta

* Formularul transmis de agentie completat

* Asigurare medicala valabila pe perioada calatoriei

* Telefon de contact (indicat telefonul mobil)

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia. Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.

Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 16 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 16 persoane. Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

  • 30% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;

  • 40% din tariful pachetului turistic cu 45 zile inainte de plecare;

  • 100% din tariful pachetului turistic 25 zile inainte de plecare;

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:

  • 30% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice inainte de data plecarii;

  • 70% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval 45- 25 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

  • 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii)