Circuit - Africa de Sud - Noiembrie 2018 14 nopti / 15 zile

Atractiile programului:

 • Parcului Kruger – Puteti avea sansa sa ii vedeti pe cei 5 uriasi ai Africii: leul, elefantul, rinocerul, leopardul si bivolul african!
 • Cape Town – Veti vizita unul dintre unul dintre cele mai atractive orase din lume!

 • Capul Bunei Sperante – Bucuraţi-va de cea mai extraordinara priveliste!

 • Durban Relaxati – va in Durban, un adevarat paradis exotic!

Ziua 1 Bucuresti – Johannesburg

Va veti intalni la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei care va va asista la formalitatile de check in pentru imbarcarea pe zborul catre Johannesburg.

Ziua 2 Johannesburg

Sosire in Johannesburg si transfer la hotel. La fel ca in cazul tuturor oraselor Africii de Sud, vatra Johannesburg-ului a fost strabatuta timp de milenii doar de rinoceri, elefanti, turme de zebre, bivoli si antilope, rareori cate un trib de bantu aventurandu-se prin locul peste care aveau sa se ridice cele mai inalte cladiri de pe Continentul Negru. Sosire pe aeroport si transfer la hotel. Pe drum veti avea un tur panoramic in care veti admira: Muzeul de Istorie Militara al Africii de Sud, Biserica Ortodoxa Sf. Atanasie, Carlton Center si Palatul de Justitie. Mese incluse: cina.

Ziua 3 Johannesburg – Pretoria

Mic dejun. Astazi veti putea opta pentru o excursie in capitala administrative Pretoria. Veti admira Palatul Prezidential ce a fost construit intre anii 1910 si 1913. Ansamblul reprezinta mai multe cladiri ce sunt legate intre ele de culoare, avand o lungime de 285 de metri si o latime de 100 de metri. Palatul a fost construit in anul 1910 datorita unirii celor doula colonii: Natal Colony si Cape Colony, formand Uniunea Africii de Sud, iar Pretoria a fost numita, in acea perioada, capitala politica si legislativa a noii tari. Astfel, a fost construita o cladire noua care sa le gazduiasca pe cele mai importante personalitati ale guvernului. Veti continua apoi cu Monumentul Voortrekker – ridicat pentru a comemora parasirea insulei de catre imigrantii olandezi si englezi. La fiecare colt al constructiei, se afla cate o statuie care infatiseaza cate o persoana importanta a Africii de Sud. Apoi veti continua cu vizita la Muzeul de Cultura al Africii de Sud si Muzeul Transvaal. Dupa amiaza intoarcere la hotel in Johannesburg. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4 Johannesburg – Kruger Park

Mic dejun. Plecare spre Kruger National Park, cea mai mare rezervatie naturala din Africa, apogeul calatoriei noastre. Kruger National Park se intinde pe 350 km de la nord la sud si se invecineaza cu Mozambic la est si cu Zimbabwe la nord. In cele peste 2 milioane de hectare de teritoriu salbatic coexista 147 specii de mamifere, 507 specii de pasari, 114 specii de reptile, 34 specii de amfibii, 334 specii de copaci si 49 specii de pesti ! Daca avem noroc, nu ii vom rata pe “Cei Cinci Magnifici ai Africii” (The Big Five) – leul, leopardul, elefantul, rinocerul si bivolul. Sosire si instalare in lodge. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5 Kruger Park

Ora 5.30 ne imbarcam in vehicule speciale, impreuna cu ghizi locali calificati, pentru prima iesire in rezervatie. Vom avea la dispozitie o zi intreaga sa descoperim frumusetea acestui salbatic colt de natura, intr-un safari fascinant cu vehicule de teren, in timp ce ghidul local ne va initia in secretele si misterele animalelor. Avem prilejul sa observam de aproape spectacolul magnific al savanei africane, in care vom putem intalni nenumarate animale salbatice in habitatul lor natural, precum gazele, antilope gnu, bivoli, rinoceri, elefanti, hiene, sacali, girafe, lei, leoparzi, gheparzi etc. Nu uitati sa va incarcati bateriile de la camera video sau aparatul de fotografiat! Pranzul il vom servi sub forma de picnic. Intoarcere in lodge. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6 Kruger Park – Durban

Mic dejun. La pranz veti pleca catre Durban. Veti sosi in Durban si veti avea transfer la hotel. Durban se afla in provincia KwaZulu Natal, fiind cea mai mare asezare urbana a acesteia. In acelasi timp este si cel mai cunoscut port al Africii la Oceanul Indian. Mese: mic dejun.

Ziua 7 Durban

Mic dejun. Tmp liber pentru relaxare si alte activitati. Mese: mic dejun

Ziua 8 Durban

Mic dejun. Tmp liber pentru relaxare si alte activitati. Mese: mic dejun

Ziua 9 Durban – Cape Town

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Cape Town. Tur panoramic de oras, pentru descoperirea orasului Cape Town, capitala legislativa a Africii de Sud. Cape Town, este destinatia turistica cea mai populara din Africa de Sud, care si-a castigat pe buna dreptate reputatia de “unul dintre cele mai frumoase orase din lume”. Veti admira Parlamentul Sud African (sediul legislativ al tarii), Slave Lodge (una dintre cele mai vechi cladiri din Cape Town). Daca vremea va permite veti urca cu telecabina pe Muntele Table, unde veti avea parte de panorame spectaculoase ale metropolei. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 10 Cape Town

Dupa micul dejun veti porni spre nord, spre Capul Bunei Sperante, o fasie de pamant inalta si stancoasa, situata pe coasta atlantica a Peninsulei Cape din Africa de Sud. Fiind una dintre cele mai cunoscute zone din Oceanul Atlantic de Sud, Capul Bunei Sperante dispune de un habitat natural diversificat, de la roci stancoase la plaje si deschidere la mare. Zona Capului Bunei Sperante inglobeaza cel putin 250 de specii de pasari, inclusiv una dintre cele doua colonii de pinguini africani. Seara intoarcere la hotel. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 11 Cape Town

Mic dejun. Astazi veti avea o excursie in zona viticola Stellenbosch, Paarl si Franshoek .Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor deosebita iar districtul Stellenbosch este cea mai renumita regiune viticola din Africa de Sud, de aici provenind cele mai cunoscute vinuri fine din Africa. Va invitam sa aflati o parte din secretele producatorilor locali si de asemenea sa degustati mai multe tipuri de vin. Dupa amiaza intoarcere in Cape Town si imp liber. Mese incluse: mic dejun

Ziua 12 Cape Town

Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Mese incluse: mic dejun

Ziua 13 Cape Town Bucuresti – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber. Transfer catre aeroport pentru a lua zborul inapoi spre casa. Sosire in Bucuresti a doua zi.

Loc in camera dubla

A 3 persoana adulta

Loc in camera single

2175 Euro

2150 euro

2795 euro

Tarifele includ:

  • Bilet de avion pentru zborurile internationale Bucuresti – Johannesburg/Cape Town – Bucuresti;

  • Bilet de avion pentru zborurile interne: Kruger – Durban / Durban Cape Town;

  • Cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri din program sau similar;

  • Mese conform program fara bauturi si cu specificul fiecarei tari;

  • Transferurile si tururile specificate in program;

  • Transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti;

  • Intrarea in Kruger Park si activitatile din parc;

  • Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile din program;

  • Intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;

  • Insotitor vorbitor de limba romana din partea agentiei.

Tarifele nu includ:

 • Taxele de aeroport pentru zborurile internationale: 499 EUR/persoana (se achita la inscriere);

 • Taxele de aeroport pentru zborurile interne: 145 EUR/persoana (se achita la inscriere);

 • Bacsis pentru ghizii locali si soferi ce se achita la insotitorul de grup 60 USD/pers.;

 • Taxa de viza si procesare pe Africa de Sud: 50 EUR/persoana

 • Excursii optionale ce nu sunt incluse in program;

 • Mesele nespecificate in program;

 • Asigurarea medicala si storno;

 • Cheltuieli personale sau alte servicii nespecificate in program.

Orar de zbor:

Bucuresti 21:35 Istanbul 00:50 / Istanbul 02:15 Johannesburg 11:05 (a doua zi)

Cape Town 17:55 Istanbul 05:45 (a doua zi) / Istanbul 08:15 Bucuresti 08:35

Acte necesare pentru viza:

 • pasaport valabil minim 2 luni de la data plecarii, cu minim 2 pagini complet libere

 • 1fotografie recenta tip pasaport

 • formular de viza corect completat

 • adeverinta de salariat in engleza sau traducere legalizata (cu urmatoarele mentiuni: functie, numar zile concediu si faptul ca turistul este in concediu si va continua, la intoarcere, activitatea in acelasi loc de munca) sau talon de pensie; trebuie prezentata atat adeverinta in romana, cat si traducerea legalizata.

 • extras cont bancar

 • pentru minori: copie certificat de nastere, copie pasaport ambii parinti, copie certificat de casatorie / divort parinti.

Nota: Actele de depun la Ambasada pentru tot grupul, cu 4 saptamani inainte de plecare, durata de procesare a vizelor fiind de aproximativ 3 saptamani. Ambasada isi reserva dreptul de a solicita prezenta personala a turistilor la Ambasada Africii de Sud din Bucuresti in vederea depunerii actelor.

CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:

Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia. Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.

Grupul minim se realizeaza cu 10 persoane. Tariful este garantat pentru minim 16 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 16 persoane. Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:

  • 30% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;

  • 40% din tariful pachetului turistic cu 45 zile inainte de plecare;

  • 100% din tariful pachetului turistic 25 zile inainte de plecare;

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:

  • 30% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice inainte de data plecarii;

  • 70% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval 45- 25 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

  • 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).