Availability

Toate camerele Hotelului Anna au baie privată şi TV prin satelit. De asemenea, la centrul de afaceri există un computer conectat la internet.

 • Camera twin standard

  + more info
  Max:
 • Camera tripla standard

  + more info
  Max:
 • Camera dubla standard

  + more info
  Max:

  Room facilities:WiFi

General

Hotelul Anna se bucură de o locaţie liniştită, dar centrală în elegantul cartier Vinohrady, la 200 de metri de staţia de metrou Namesti Miru. Veţi găsi aici acces Wi-Fi gratuit şi o grădină de iarnă.
Oaspeţii pot savura micul dejun în grădina de iarnă sau pe terasă.
La Piaţa Wenceslas din centrul oraşului Praga se poate ajunge în 15 minute pe jos de la Hotelul Anna. Parcurile mari Riegrovy şi Havlicoky sunt la doar 400 de metri. Hotelul oferă un serviciu de transfer propriu de la/la Aeroportul din Praga şi gara principală.

Cancellation / Prepayment

194

Children and extra beds

In funcție de varsta pot să fie cazați în același pat cu parinții sau în pat/pătuț suplimentar. Orice tip de pat suplimentar sau pătuț de copil este furnizat la cerere și trebuie să fie confirmat de hotel.

Pets

Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Accepted credit cards

Se accepta Americam Express, Visa, Master Card, Maestro.

Facilities

 • Bar
 • Camere pentru nefumatori
 • Restaurant
 • Sala de conferinte
 • Seif in camera
 • Spalatorie haine
 • Telefon
 • WiFi

Internet

WiFi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

Parking

Este posibilă parcarea publică la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare) şi costă 12 EUR pe zi.

Praga

PragaPraga, denumită şi „Oraşul magic”, „Oraşul de aur”, sau”Oraşul celor 1000 de turle” este aşezată de-o parte şi de alta a râului Vltava. Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă. Simbolul oraşului este podul de piatră

Sports & nature

Sports & natureCei mai mulţi vizitatori se bucură de plimbările relaxate prin Praga în timp ce descoperă privelişti, clădiri istorice, icoane religioase şi locuitori celebri. Sunt o mulţime de trasee de plimbare de unde puteţi alge, dintre care unele acoperă istoria generală a oraşului, în timp ce altele se concentrează pe teme specifice: istoria comunităţii evreieşti, Praga romanică, Praga gotică, Praga barocă, Praga renascentistă, sau Praga compozitorilor. Vă puteţi alătura unui grup sau vă puteţi rezerva un ghid personal. Grădina zoologică din Praga este vizitată de 1,3 milioane de oameni anual.

Nightlife info

Nightlife infoLa fel ca în majoritatea oraşelor europene şi în Praga este un număr mare de baruri şi cluburi care trăiesc o viaţă nocturnă animată. Ţinerea unei evidenţe a cluburilor care sunt „in” este destul de dificilă, pentru că se pare că îndată ce au devenit „in” şi sunt bine cunoscute, de multe ori nu mai merită să fie vizitate. Barurile sunt deschise non-stop iar în general cluburile sunt deschise de la ora 23.00 până la cca-4.00. Dacă doriţi să v continuaţi petrecerea şi după această oră matinală, cu siguranţă veţi găsi cluburi care sunt deschise.

Culture and history info

Culture and history infoIstoria Pragai se întinde pe mii de ani, perioadă în care orașul a crescut de la un castel cunoscut sub numele de Vyšehrad la capitala multiculturală a statului european modern, Republica Cehă. Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă. Castelul regilor din Boemia domină Vltava de mai bine de 11 secole, fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice din capitala Cehiei. Înconjurat de grădini şi parcuri, Castelul împreună cu Cartierul de Jos constituie o oaza de linişte în mijlocul oraşului tumultuos. În prezent aici este şi reşedinţa preşedintelui republicii.

Read more