Availability

Toate camerele sunt elegant mobilate şi au aer condiţionat, TV prin satelit şi aparat pentru prepararea de ceai şi cafea. În hol există un computer cu acces gratuit la internet.

 • Camera twin standard

  + more info
  Max:
 • Camera dubla standard

  + more info
  Max:

  Room facilities:WiFi

General

Hotelul Clementin Old Town este amplasat într-o clădire istorică unică din inima oraşului Praga, la jumătatea distanţei dintre Podul Carol şi piaţa din centrul istoric. Se oferă acces Wi-Fi gratuit.

Având o lăţime de numai 3,28 metri, Hotelul Clementin Old Town este cea mai îngustă clădire conservată din Praga. Aceasta datează încă din anul 1360.

Cafeneaua hotelului are o terasă încântătoare pe străduţa îngustă Seminarska.

Staţia de metrou Staromestska este la doar 5 minute distanţă pe jos de Hotelul Clementin Old Town.

Cancellation / Prepayment

194

Children and extra beds

Nu sunt disponibile pătuţuri .
Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuţuri într-o cameră: 0

Pets

Animalele de companie sunt acceptate la cerere

Accepted credit cards

American Express, Visa, Mastercard, Maestro

Facilities

 • Aer conditionat
 • Camera de bagaje
 • Camere pentru nefumatori
 • Fax/copiator
 • Receptie deschisa non-stop
 • Schimb valutar
 • Seif
 • Serviciu de calcatorie
 • Serviciu de concierge
 • Spalatorie haine

Activities

Inchiriere biciclete

Internet

Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Parking

Nu există parcare disponibilă.

Praga

PragaPraga, denumită şi „Oraşul magic”, „Oraşul de aur”, sau”Oraşul celor 1000 de turle” este aşezată de-o parte şi de alta a râului Vltava. Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă. Simbolul oraşului este podul de piatră

Sports & nature

Sports & natureCei mai mulţi vizitatori se bucură de plimbările relaxate prin Praga în timp ce descoperă privelişti, clădiri istorice, icoane religioase şi locuitori celebri. Sunt o mulţime de trasee de plimbare de unde puteţi alge, dintre care unele acoperă istoria generală a oraşului, în timp ce altele se concentrează pe teme specifice: istoria comunităţii evreieşti, Praga romanică, Praga gotică, Praga barocă, Praga renascentistă, sau Praga compozitorilor. Vă puteţi alătura unui grup sau vă puteţi rezerva un ghid personal. Grădina zoologică din Praga este vizitată de 1,3 milioane de oameni anual.

Nightlife info

Nightlife infoLa fel ca în majoritatea oraşelor europene şi în Praga este un număr mare de baruri şi cluburi care trăiesc o viaţă nocturnă animată. Ţinerea unei evidenţe a cluburilor care sunt „in” este destul de dificilă, pentru că se pare că îndată ce au devenit „in” şi sunt bine cunoscute, de multe ori nu mai merită să fie vizitate. Barurile sunt deschise non-stop iar în general cluburile sunt deschise de la ora 23.00 până la cca-4.00. Dacă doriţi să v continuaţi petrecerea şi după această oră matinală, cu siguranţă veţi găsi cluburi care sunt deschise.

Culture and history info

Culture and history infoIstoria Pragai se întinde pe mii de ani, perioadă în care orașul a crescut de la un castel cunoscut sub numele de Vyšehrad la capitala multiculturală a statului european modern, Republica Cehă. Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă. Castelul regilor din Boemia domină Vltava de mai bine de 11 secole, fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice din capitala Cehiei. Înconjurat de grădini şi parcuri, Castelul împreună cu Cartierul de Jos constituie o oaza de linişte în mijlocul oraşului tumultuos. În prezent aici este şi reşedinţa preşedintelui republicii.

Read more