Availability

Camerele izolate fonic ale hotelului Best Western Pythagorion au mobilier modern şi balcon privat. Camerele sunt dotate cu minibar, seif şi uscător de păr.

 • Camera twin standard

  + more info
  Max:
 • Camera dubla standard

  + more info
  Max:

  Room facilities:WiFi

General

Amplasat la 200 de metri de Teatrul Naţional şi la câţiva paşi de Plaka, Best Western Hotel Pythagorion oferă camere cu aer condiţionat şi Wi-Fi gratuit. Gara principală şi staţia de metrou Omonoia se află în apropiere.
Acest hotelul de 3 stele este găzduit într-o clădire modernă de 7 etaje, în centrul oraşului. Astfel, hotelul oferă acces facil la Acropole (2 km) şi la Piaţa Syntagma (1,5 km). Oaspeţii beneficiază de tarife reduse la parcarea auto din apropiere, aflată la mai puţin de 100 de metri de hotel.
Best Western Hotel Pythagorion oferă acces gratuit la internet şi recepţie cu program de 24 de ore pe zi, iar personalul prietenos este întotdeauna gata să vă ofere sfaturi cu privire la ce puteţi face şi vizita în Atena. Hotelul oferă gratuit hărţi ale Atenei şi broşuri informative.

Cancellation / Prepayment

195

Children and extra beds

In funcție de varsta pot să fie cazați în același pat cu parinții sau în pat/pătuț suplimentar. Orice tip de pat suplimentar sau pătuț de copil este furnizat la cerere și trebuie să fie confirmat de hotel.

Pets

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Accepted credit cards

Se accepta American express, Visa, Mastercard

Facilities

 • Aer conditionat
 • Sala de conferinte
 • Seif
 • Spalatorie haine
 • WiFi

Internet

Internet wireless este disponibil în întregul hotel și este gratuit.
Internet prin cablu este disponibil în centrul de afaceri și este gratuit.

Parking

Nu există parcare disponibilă.

Atena

AtenaAtena este situata in sudul peninsulei Peloponez si este un oras european in preferintele romanilor. Capitala Greciei este strabatuta de raul Kifissos, este inconjurata de muntele Penteli Hymettos,in partea estica, muntele Parnitha. Clima regasita aici este de tip semi-arid, uscat, cantitatea medie de precipitatii este de 340mm/an. Etimologia orasului Atena este legata de zeita, actual

Sports & nature

Sports & natureTurismul sportiv este din ce in ce mai popular in Atena ca forma de agrement. Acesta este preferat de cei al caror stil de viata si filosofia personala sunt dedicate sportului. Atat Atena cat si Salonic, detin centre sportive cu facilitati moderne pe baza carora s-au desfasurat ,cu success , in anul 2004 Jocurile Olimpice.

Nightlife info

Nightlife infoAtena este un oras in care viata de noapte este la el acasa.Grecilor le place sa se distreze noaptea,si fac orice ca orele de dupa program sau din weekend sa se transforme in prilejuri de petrecere. Atena este una dintre capitalele cu cele mai intense vieti de noapte. Balthazar este unul din cele mai cunoscute restaurante, dotat cu o mica curte interioara unde poti iesi vara pentru a te racori, in timp ce i interior mixeaza cei mai cunoscuti dj. Pentru o vizita in Atena, recomand cele mai buna cluburi si restaurante: Victoria, Ennea,Ogdoa,Iifigeneia si Stoa Athanaton.

Culture and history info

Istoria Atenei este una dominata de cultura si arta, care astazi sunt cunoscute in lume in toata lumea gratien numeroaselor monumente si vestigii antice foarte bine conservate.Atena este unul din cele mai vechi orase, care inca exista , dovada in acest sens fiind descoperirile din Pestera Schist, unde s-au gasit urme ale existentei omului ce au o vechine de aproximativ 7000 ani. Atena este o capitala a culturii, artei si istoriei stravechi, un tinut primitor pentru toate categoriile de turisti, oferind numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber,obiective si atractii turistice: muzee, teatre antice, biserici, situri arheologice, monumente, taverne, restaurante si piete din care se pot achizitiona suveniruri sau plajele insorite de la tarmul Marii Egee.Misticul se contopeste cu realismul, vechiul cu noul, cultura si arta cu viata de noapte a acestui oras.

Read more