Availability

Cameră prevăzută cu TV prin satelit, seif și baie privată.

 • Camera single standard

  + more info
  Max:

  Room facilities:Seif in camera, Uscator de par, WiFi

 • Camera twin standard

  + more info
  Max:
 • Camera tripla standard

  + more info
  Max:
 • Camera dubla standard

  + more info
  Max:

  Room facilities:WiFi

General

Hotelul Atlantic este situat în centrul istoric al oraşului Praga, la 100 de metri de Piaţa Namesti Republiky şi de staţia de metrou. Toate camerele spaţioase şi elegant amenajate oferă seifuri şi Wi-Fi gratuit.

Vă puteţi începe ziua cu un bogat mic dejun tip bufet, incluzând preparate calde şi reci. Restaurantul Fiesta oferă o diversitate de legume proaspete, salate şi sosuri, toate prezentate pe o masă cu autoservire.

La parter, Hotelul Atlantic dispune de un cochet bar în hol, Havana, cu biliard şi o grădină de iarnă. Aici veţi găsi o mare varietate de băuturi alcoolice şi nealcoolice, precum şi cocteiluri.

La câţiva paşi veţi găsi Casa Municipală cu sala de concerte şi popularul bulevard comercial din Praga – Na Prikope. La Podul Carol şi Piaţa Oraşului Vechi se poate ajunge în câteva minute pe jos.

Cancellation / Prepayment

194

Children and extra beds

Gratuit! Toţi copii/copiii cu vârsta până la 4 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente

Gratuit! Toţi copii/copiii cu vârsta până la 2 ani sunt cazaţi gratuit pentru pătuţuri

Toţi copiii mai mari sau adulţii plătesc 20 EUR pe noapte şi pe persoană pentru paturi suplimentare

Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuţuri într-o cameră: 1

Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de hotel.

Suplimentele nu sunt calculate automat în preţul total şi vor fi plătite separat în timpul sejurului.

Pets

Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

Accepted credit cards

Se accepta MasterCard, Visa si AmericanExpress

Facilities

 • Aer conditionat
 • Bar
 • Camere pentru nefumatori
 • Fier de calcat/masa de calcat
 • Minibar
 • Restaurant
 • Room Service
 • Seif
 • Telefon
 • Uscator de par
 • WiFi

Activities

Biliard
Turul orașului Praga

Internet

Internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi este gratuit.

Parking

Este posibilă parcarea privată la proprietate (este necesară rezervare)

Praga

PragaPraga, denumită şi „Oraşul magic”, „Oraşul de aur”, sau”Oraşul celor 1000 de turle” este aşezată de-o parte şi de alta a râului Vltava. Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă. Simbolul oraşului este podul de piatră

Sports & nature

Sports & natureCei mai mulţi vizitatori se bucură de plimbările relaxate prin Praga în timp ce descoperă privelişti, clădiri istorice, icoane religioase şi locuitori celebri. Sunt o mulţime de trasee de plimbare de unde puteţi alge, dintre care unele acoperă istoria generală a oraşului, în timp ce altele se concentrează pe teme specifice: istoria comunităţii evreieşti, Praga romanică, Praga gotică, Praga barocă, Praga renascentistă, sau Praga compozitorilor. Vă puteţi alătura unui grup sau vă puteţi rezerva un ghid personal. Grădina zoologică din Praga este vizitată de 1,3 milioane de oameni anual.

Nightlife info

Nightlife infoLa fel ca în majoritatea oraşelor europene şi în Praga este un număr mare de baruri şi cluburi care trăiesc o viaţă nocturnă animată. Ţinerea unei evidenţe a cluburilor care sunt „in” este destul de dificilă, pentru că se pare că îndată ce au devenit „in” şi sunt bine cunoscute, de multe ori nu mai merită să fie vizitate. Barurile sunt deschise non-stop iar în general cluburile sunt deschise de la ora 23.00 până la cca-4.00. Dacă doriţi să v continuaţi petrecerea şi după această oră matinală, cu siguranţă veţi găsi cluburi care sunt deschise.

Culture and history info

Culture and history infoIstoria Pragai se întinde pe mii de ani, perioadă în care orașul a crescut de la un castel cunoscut sub numele de Vyšehrad la capitala multiculturală a statului european modern, Republica Cehă. Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă. Castelul regilor din Boemia domină Vltava de mai bine de 11 secole, fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice din capitala Cehiei. Înconjurat de grădini şi parcuri, Castelul împreună cu Cartierul de Jos constituie o oaza de linişte în mijlocul oraşului tumultuos. În prezent aici este şi reşedinţa preşedintelui republicii.

Read more