Availability

Camerele moderne și luminoase de la Hotelul AXA sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, zonă de relaxare și baie.

 • Camera single standard

  + more info
  Max:

  Room facilities:Seif in camera, Uscator de par, WiFi

 • Camera twin standard

  + more info
  Max:
 • Camera dubla standard

  + more info
  Max:

  Room facilities:WiFi

General

Redeschis în iunie 2014 după lucrări extinse de renovare, Hotelul AXA, construit în anii 1930 într-un stil funcționalist, este amplasat în centrul orașului Praga, la 1.100 de metri de Piața Wenceslas. Se oferă internet WiFi gratuit, iar oaspeții pot utiliza sauna, centrul de fitness și șezlongul.
Camerele moderne și luminoase de la Hotelul AXA sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, zonă de relaxare și baie.
Stația de tramvai Bílá Labuť se află la doar câțiva pași, stația de autobuz Florenc este la 300 de metri, iar centrul comercial Palladium este la 400 de metri. Este la 450 de metri de gara Masarykovo și la 1 km de gara principală din Praga.
Aeroportul din Praga este la 11 km, iar transferurile sunt disponibile la un cost suplimentar.

Cancellation / Prepayment

194

Children and extra beds

Toţi copiii sunt bineveniţi.
Gratuit! Un copil cu vârsta între 0 şi 3 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente
Gratuit! Un copil cu vârsta între 0 şi 2 ani stă gratis dacă foloseşte un pătuţ
Capacitatea maximă pentru pătuţuri într-o cameră este: 1
Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.

Pets

Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Accepted credit cards

Se accepta American Express, Visa, MasterCard.

Facilities

 • Aer conditionat
 • Balcon
 • Camera de bagaje
 • Camere pentru nefumatori
 • Fier de calcat/masa de calcat
 • Minibar
 • Room Service
 • Telefon
 • TV cu ecran plat
 • WiFi

Activities

saună, sală de fitness, solar, piscină interioară (deschisă tot anul)

Internet

Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.

Parking

Este posibilă parcarea privată la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare).

Praga

PragaPraga, denumită şi „Oraşul magic”, „Oraşul de aur”, sau”Oraşul celor 1000 de turle” este aşezată de-o parte şi de alta a râului Vltava. Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă. Simbolul oraşului este podul de piatră

Sports & nature

Sports & natureCei mai mulţi vizitatori se bucură de plimbările relaxate prin Praga în timp ce descoperă privelişti, clădiri istorice, icoane religioase şi locuitori celebri. Sunt o mulţime de trasee de plimbare de unde puteţi alge, dintre care unele acoperă istoria generală a oraşului, în timp ce altele se concentrează pe teme specifice: istoria comunităţii evreieşti, Praga romanică, Praga gotică, Praga barocă, Praga renascentistă, sau Praga compozitorilor. Vă puteţi alătura unui grup sau vă puteţi rezerva un ghid personal. Grădina zoologică din Praga este vizitată de 1,3 milioane de oameni anual.

Nightlife info

Nightlife infoLa fel ca în majoritatea oraşelor europene şi în Praga este un număr mare de baruri şi cluburi care trăiesc o viaţă nocturnă animată. Ţinerea unei evidenţe a cluburilor care sunt „in” este destul de dificilă, pentru că se pare că îndată ce au devenit „in” şi sunt bine cunoscute, de multe ori nu mai merită să fie vizitate. Barurile sunt deschise non-stop iar în general cluburile sunt deschise de la ora 23.00 până la cca-4.00. Dacă doriţi să v continuaţi petrecerea şi după această oră matinală, cu siguranţă veţi găsi cluburi care sunt deschise.

Culture and history info

Culture and history infoIstoria Pragai se întinde pe mii de ani, perioadă în care orașul a crescut de la un castel cunoscut sub numele de Vyšehrad la capitala multiculturală a statului european modern, Republica Cehă. Praga este una din cele mai frumoase capitale din Europa, având un amestec arhitectural interesant de stiluri precum cel gotic, baroc, renascentist, arta modernă şi ultramodernă. Castelul regilor din Boemia domină Vltava de mai bine de 11 secole, fiind unul dintre cele mai importante obiective turistice din capitala Cehiei. Înconjurat de grădini şi parcuri, Castelul împreună cu Cartierul de Jos constituie o oaza de linişte în mijlocul oraşului tumultuos. În prezent aici este şi reşedinţa preşedintelui republicii.

Read more