Santorini

Santorini

Things to do - general

Santorini este o insulă din Marea Egee, aparținând de arhipelagul Insulele Ciclade, Grecia, cu o populație de 13.600 loc.
Santorini este una dintre cele mai apreciate insule de turisti.
Fiind una dintre cele mai populare insule ale Greciei, Santorini este locul perfect pentru cei care vor sa traiasca cat mai multe intr-un timp cat mai scurt.
Insula Santorini a fost numita pe buna dreptate Calliste, insemnand ,,cel mai frumos”. Orasele sale, cu case colorate si vedere spre minunata laguna albastra, sunt considerate cele mai pitoresti dn lume.
Santorini este o insula diversa care nu poate fi apreciata cu adevarat intr-un tur pe fuga. Va trebui sa te plimbi mult pentru a reusi sa surprinzi frumusetea adevarata a locului. Asa ca decat sa platesti pentru un tur mai bine ti-l organizezi singur.

Tara Grecia
Suprafata 73 km²
Limbi vorbite greaca
Moneda Euro
Viza intrare Nu este nevoie de viza.

Activitati

Activitati Cele mai importante activitati din Santorini sunt :o croaziera pana la vulcan,vizita la Santierul arheologic Akrotiri, plimbare cu magarusul, degustare de vinuri. Închiriază-ţi o maşină, o bicicletă sau un scuter şi fă-ţi propriul traseu. Este cea mai distractivă şi mai interesantă activitate pe care o poţi face. Poţi urca printre pădurile de pin, poţi străbate trasee sălbatice (ai grijă să te orientezi bine) şi poţi vizita golfuri şi plaje mici, la care iahturile nu au acces. De-a lungul traseelor vei descoperi insula rustică, cu măgari capricioşi (nu doar cei cu care merg turiștii prin Fira), localnici care vând produse făcute în casă, case tradiţionale greceşti, roci cu arhitecturi ciudate şi golfuri cu apă turcoaz. Dacă ai greşit drumul spre hotel, urmăreşte apusul de soare și te vei descurca.

Viata de noapte

Viata de noapte Santorini nu este o insula cu o viata de noapte tumultoasa. Desigur exista cluburi in orasele Fira si Kamari, dar Santorini nu este chiar recunoscuta pentru petreceri interminabile asa cum se intampla pe insulele Ios si Mykonos. Si pentru acest motiv ar trebui ca unora sa le placa foarte mult Santorini. O parte a farmecului acestei insule se gaseste in atmosfera foarte relaxata. Daca iti doresti o petrecere sigur poti gasi una, dar in Santorini este mai recomandat sa scapi de ceasul de la mana, sa stai intr-un hamac si sa savurezi atmosfera linistita din jur.

Cultura si Istorie

Culture & history Insula Santorini, numita si Thira, este cunoscuta pentru frumoasele case varuite in alb si bisericile de pe cele mai inalte stanci. Satul pitoresc Oia, situat in nordul insulei, este cel mai bun exemplu care releva arhitectura de exceptie a acestui loc. Un ritual care are loc inca din urma cu cateva secole este un spectacol care are loc la Teatrul Herodes Atticus din Atena. Filoziful grec Herodes Atticus a construit acest amfiteatru, ca tribut adus sotiei sale.

Kallisti Thera Hotel

Firá, 84700
Situat în centrul oraşului Fira, la mică distanţă pe jos de caldeiră, hotelul în stil cicladi ... mai mult
Rezerva

Suites Of The Gods Cave Spa Hotel

Caldera, Athinios Rd, Megalokhórion, 84700
Beneficiind de vedere impresionantă la caldeiră, la vulcan şi la insula Santorini, acest hotel lu ... mai mult
Rezerva

Kalimera Hotel Santorini

Akrotiriou - Megalochoriou Road, Akrotiri
Acest hotel tradițional, administrat de o familie, beneficiază de o locaţie privilegiată, fiind ... mai mult
Rezerva

Amelie Hotel Santorini

Perissa, 84703
Hotelul Amelie este situat la doar 150 de metri de celebra plajă a localității Perissa de pe Insu ... mai mult
Rezerva

Hotel Sunshine Santorini

Kamari Beach, Kamari, 84700
Situat pe plaja din Kamari, la 8 km de Fira, acest hotel tradiţional cicladic oferă piscină şi c ... mai mult
Rezerva

Pentru moment nu avem inca incarcate ofertele pentru aceasta destinatie. Te rugam sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.

Pentru moment nu avem inca incarcate ofertele pentru aceasta destinatie. Te rugam sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.