Londra

Londra

Things to do - general

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit al Marii Britanii, cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit si unul dintre cele mai importante orase ale lumii. Exista o imensa diversitate de etnii, culturi si religii, Londra fiind unul din cele mai cosmopolite orase din Europa si din lume.
In Londra se gasesc sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala; multe cladiri importante: palate, muzee, teatre, sali de concerte, aeroporturi, statii de cale ferata, numeroase ambasade si consulate.
Westminster (Palatul si Abatia) si Biserica Sf.Margareta din Londra au fost inscrise in anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

Tara Marea Britanie
Limbi vorbite engleza
Moneda Lira
Viza intrare Viza nu este necesara

Activitati

Activitati O ceremonie pe care nu trebuie sa o ratati daca sunteti in Londra este schimbarea garzilor la Palatul Buckingham. De aici va puteti indrepta pasii catre alte atractii cunoscute ale Londrei care merita o vizita, cum ar fi Big Ben, Piccadilly Circus sau Tragalgar Square. Daca va plac muzeele faceti o vizita la Muzeul de Istorie Naturala sau la mai cunoscutul British Museum care are o colectie de artefcate din intreaga lume. Madame Tussauds este un muzeul unde va puteti fotografia cu mari personalitati ale lumii, chiar daca acestea sunt din ceara. Pentru o panorama spectaculara a Londrei cumparati-va bilete la The London Eye.

Viata de noapte

Viata de noapte Viata de noapte in Londra este extraordinara. In fiecare seara, pe strazile orasului concerteaza diferite trupe. Daca esti un impatimit al barurilor si cluburilor, iti recomand, strada West End. Este caminul multor banuri, cluburi si restaurante. Cei care doresc o bautura in liniste, pot sa se indrepte catre unul din pub-urile traditionale englezesti. Aici se gasesc cele mai rafinate beri, blonde sau Negre, cidruri si whiskey-uri distilate. De asemenea, exista o multime de teatre avangardiste in afara West End-ului cu tineri profesionisti si amatori care interpreteaza orice, de la piese clasice la cabaret. Obisnuitele locuri avangardiste includ de la teatre complete la mici camere deasupra unora dintre pub-uri. Alte teatre non-comerciale includ renumitul Teatru National, Compania Regala Shakespeare, Teatrul Global si Batranul Vic.

Cultura si Istorie

Culture & history Londra, capitala Marii Britanii, are o istorie care merge inapoi in timp peste doua mii de ani. In toata aceasta perioada, Londra a devenit una dintre cele mai importante capitale ale lumii din punct de vedere financiar, cultural si politic. Londra gazduieste cinci orchestre simfonice: London Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra, Royal Philharmonic Orchestra, Philharmonia si BBC Symphony Orchestra. In Londra si-au inceput activitatea trupe rock celebre precum The Clash, Led Zeppelin, Sex Pistols, The Libertines sau Pink Floyd. In Londra se gasesc peste 30 de teatre, majoritatea concentrate in West End. Cele mai multe sunt comerciale si pun in scena musicaluri si alte piese populare. Teatre "ne-comerciale" sunt National Theatre, The Globe Old Vic si Young Vic.

Kensington Close Hotel And Spa

Wrights Lane, Kensington and Chelsea, Londra
Acest hotel de 4 stele se află la numai 2 minute de mers pe jos de strada comercială Kensington Hi ... mai mult
Rezerva

London Marriott Hotel

147 Cromwell Road, Kensington and Chelsea
Acest hotel de 4 stele din centrul Londrei oferă camere spaţioase, la câţiva paşi de magazinele ... mai mult
Rezerva

Oxford Hotel Londra

16-18 & 24 Penywern Road
Situat pe o stradă rezidențială liniştită, mărginită de copaci, la doar câţiva metri de sta ... mai mult
Rezerva

Lidos Hotel Londra

43-45 Belgrave Road, Victoria, Westminster
Situat în centrul Londrei, Hotelul Lidos oferă cazare la preţuri avantajoase şi o recepţie desc ... mai mult
Rezerva

NH Harrington Hall Hotel Londra

5-25 Harrington Gardens, Kensington and Chelsea
Situat în cartierul exclusivist Royal Borough of Kensington and Chelsea, la doar 200 de metri de st ... mai mult
Rezerva

Pentru moment nu avem inca incarcate ofertele pentru aceasta destinatie. Te rugam sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.

Pentru moment nu avem inca incarcate ofertele pentru aceasta destinatie. Te rugam sa ne contactezi pentru o oferta personalizata.