Singapore

Singapore

Things to do - general

Singapore este un oras-stat si insula din Asia de Sud-Est, situat intre Malaezia si Indonezia. Este format dintr-o insula mare si 60 de insulite mai mici. Singapore este un stat puternic urbanizat, din vegetatia initiala ramanand foarte putin.
Unul dintre centrele comerciale majore ale lumii, Singapore este si un mare centru financiar si unul dintre cele mai aglomerate porturi. Are o economie diversificata datorata in mare parte comertului. Are o populatie de peste 5 milioane de locuitori, o mare parte dintre acestia fiind de origine straina. Singapore se caracterizeaza printr-un climat tropical cu temperaturi si umiditate ridicate. Unul dintre motivele pentru care este vizitat Singapore este diversitatea felurilor de mancare, datorata numeroaselor etnii ce compun poulatia statul. Shopping-ul este unul dintre modurile favorite ale singaporezilor de a-si petrece timplul liber. Orchard Road este principala strada comerciala din Singapore, unde veti gasi cele mai multe mall-uri.
Fie ca doriti sa vizitati locatiile istorice, sa va relaxati la plaja, sa faceti shopping sau sa gustati din mancarurile variate, in Singapore nu va veti plictisi!

Country Singapore
Visa requirements

Nu este nevoie de viza.

Languages spokenEngleza, Mandarina. Tamil, Malay
Currency usedDolar singaporez

Sports & nature

Cei interesati de cultura trebuie sa viziteze zona Bras Basah, care este centru istoric al orasului. Aici veti gasi cladiri istorice din perioada coloniala a statului si muzee. Nu trebuie sa ratati o vizita la cateva dintre siturile religioase. Pe insula se gasesc lacasuri de cult ale religiei budiste, taoiste, hinduiste, crestine, islamice, iudaice.
Pentru a va petrece timpul stand pe plaja vizitati una dintre insulele sudice ale statului. Singapore este paradiul celor care iubesc inotul, statul avand cea mai mare densitate de piscine publice din lume.
Orchard Road este destinatia pentru pasionatii de shopping. Aici se gasesc cele mai multe mall-uri de unde puteti cumpara de la haine la electronice si antichitati.
Puteti de asemenea sa participati la festivaluri sau la una dintre competitiile sportive organizate.
Nu trebuie sa ratati sa gustati din diversitatea felurilor de mancare!

Sports and nature image

Nightlife info

Daca doriti sa luati masa in oras, numeroase restaurante sunt deschise pana seara tarziu si ofera o gama variata de feluri de mancare.
Viata de noapte este una vibranta si plina de divertisment, Singapore oferind o gama larga de optiuni pentru a putea petrece o sera excelenta. Zonele Boat Quay si Clarke Quay sunt cunoscute pentru viata lor de noapte. Aici veti gasi cel mai multe baruri si cluburi. Daca vreti sa dansati toata noaptea, alege-ti clubul Zouk, cel mai popular club de noapte din Singapore.

Nightlife image

Culture and history info

Singapore a fost fondat ca o colonie britanica folosita pentu comert in 1819. In timpul dominatiei britanice orasul s-a dezvoltat foarte mult atragand numerosi imigranti. Astazi este o societate multi-rasiala, cu un amestec de comunitati, culturi, religii, fiecare insotite de un bogat patrimoniu. Singapore are cartiere etnice distincte, cum ar fi Little India sau Chinatown.
Cele mai importante sarbatori publice reflecta diversitatea rasiala, fiind celebrate atat Anul Nou Chinezesc, cat si ziua Vesak, Eid al-Fitr sau Craciunul.

Culture and history image
Fragrance Hotel - Riverside Singapore

Fragrance Hotel - Riverside Singapore

20 Hong Kong Street, Riverside, Singapore
Hotelul Fragrance – Riverside se află la 5 minute de mers pe jos de stația de MRT Clarke Quay Citeste mai mult
Parc Sovereign Hotel Singapore

Parc Sovereign Hotel Singapore

175 Albert Street, Bugis, Singapore
Hotelul elegant Parc Sovereign se află la 10 minute de mers cu mașina de zona comerciala populara O Citeste mai mult
Porcelain Hotel by JL Asia

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Chinatown, Singapore
Hotelul Porcelain este situat central, la 5 minute de gara MRT Chinatown şi la o călătorie de 10 min Citeste mai mult
Sandpiper Hotel Singapore

Sandpiper Hotel Singapore

63 Dunlop Street, Little India, Singapore
Hotelul Sandpiper beneficiază de o locație excelentă în Little India Singapore. Acesta este la doar Citeste mai mult
Venue Hotel

Venue Hotel

305 Joo Chiat Road , Singapore
Hotelul Venue este situat în zona Joo Chiat Road, fiind amenajat într-un magazin restaurat. Oferă ca Citeste mai mult

Unfortunately there are no tour offers at this location at the moment.